DR.-SOKOL-PAPA

Sokol Papa, lindur me 10-03-1982 eshte diplomuar ne Mjekesi te Pergjitheshme ne Fakultetin e Mjekesise, Universiteti i Tiranes ne vitin 2006. Ne vitin 2015 ka perfunduar specializimin pasuniversitar 4 vjecar ne degen Pneumologji.

Ne vitin 2006 Dr. Sokol Papa ka nisur aktivitetin e tij profesional ne institucione shendetesore

  • Nëntor 2006 – 2011
  • Qendra shëndetësore Nr 1 Lushnje
  • Mjek i Përgjithshëm dhe i Familjes
  • Mars 2011 – Prill 2105
  • Spitali Universitar “ Shefqet Ndroqi”
  • Specializim afatgjate në degën Pneumologji
  • Shtator 2015 – ne vazhdim
  • Pneumolog Spitali Lushnje

Trajnime dhe konferenca

28-29 Tetor 2004

QSUT dhe Albanian Health Fund,Konferenca e 12 -te Mediko-Kirurgjikale

21-23 Tetor 2005

ABC Health Foundation, Horizonte të Reja

18-20 Maj 2007

Fondacioni ABC, PRIME, Dep. Mjekesise se Familjes.Transformim

25 – 26 tetor 2007

QSUT dhe Albanian Health Fund Konferenca e 15-te Mediko-Kirurgjikale

Mars 2008

Fondation PH Suisse,Basic HIV and AIDS Training course

Maj 2008

Drejtoria e Shendetit Publik, GINA.ASTMA një problem mbarëbotëror që nuk duhet nënvlerësuar.

28 Mars 2008

Sulkaj Për një trajtim sa më të mirë të sëmundjeve pulmonare

16-18 Maj 2008

ABC, AHF, PRIME, FMEI, Dep. Mjekesise se Familjes.Transformim

7 Maj 2010

“Konferenca e 10 -te Kombëtare e Nefrologjise” “ Sëmundje renale kronike sfida e së ardhmes” (7 kredite)

29-30 Maj 2010

MSH, ABC, PRIME, AHF, World Vision. “Transformim” ( 10 Kredite)

02-03 Korrik 2010

Albanian Pain Association , The mechanisms underlying the neuropathic and phantom pain” (14 Kredite)

Trajnim 9 ditor 2010

Sue Ryder Care, QSUT. “Kujdesi paliativ në të semurët terminal me Kancer, SIDA etj”( 51 kredite)

Tetor 2010

PRIME.Ear diseases, otoscopy, and deafness training (3 kredite)

7 dhjetor 2011

Universiteti Amerikan I Tiranës Education and Mental Health ( 2 kredite)

30 Mars 2012

Universiteti Amerikan I Tiranës.Autizmi është një botë ( 4 kredite)

27-28 Prill 2012

A.P.A. Universiteti I Tiranës Konferenca e 8 –të Kombëtare e dhimbjes. ( 10 kredite)

17 Nentor 2012

Shoqata e Pneumologeve të Shqipërisë, Dita boterore e SPOK

7 dhjetor 2012

Serbi Hemofarm.The empirical use of Antibiotics in the upper and Lower respiratory . Tract. Hypertension Today.

15 Djetor 2012

Shoqata e Pneumologeve te Shqiperise, Kanceri Pulmonar

26-27 prill 2013

Shoqata kombetare e dhimbjes Konferenca e 9 -të Kombëtare e dhimbjes. Lektor

27-28 shator 2013

Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë, Kongresi I 5 -të kombëtar I pneumologjisë. ( 13 kredite)

01-06 2013 Shtator

Austri EFIC Pain Management in different situations

19 Nentor 2014

Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë Dita boterore e SPOK

19 Dhjetor 2014

Shoqata e Pneumologëve të Shqipërisë,Tema të ndryshme

13—14 Nentor 2015

Kongresi I 7 te kombetar i Pneumologjise Konferenca e 5 te shkencore e Onkologjise.

Kontakt

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni