Klinika më e mire mjekësore,
Disa specialitete për çdo lloji diagnostikimi.

E themeluar ne nentor 2019, Klinika Mjekesore IGEA ofron sherbim te specializuar kardiologji, pneumologji, dermatologji, gjinekologji, endokrinologji, laborator klinik biokimik dhe mikrobiologjik.

E shtrire ne disa pika kyce te rrethit te Lushnjes, me stafin e mjekeve dhe teknologjine moderne eshte gjithnje e me afer qytetareve duke iu ardhur ne ndihme per problemet e tyre shendetesore.

Profesionalizmi,cilesia, saktesia dhe permiresimi ne vazhdimesi i sherbimit te ofruar jane misioni dhe qelimi yne!

Kontakt

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni